Omhoog
Aanmelden

Welkom

Mijn De Heus is de beveiligde omgeving van De Heus op internet. U kunt toegang krijgen tot uw persoonlijke omgeving. Klik hiervoor op de knop 'aanvraag gebruiker', die u links op het scherm ziet. Als u eenmaal bij ons bent aangemeld, krijgt u van ons een 'Gebruikersnaam' en 'Wachtwoord'.

Om he​t online bestelproces nog gemakkelijker te maken, is  er de afgelopen periode een aan​tal verbeteringen doorgevoerd binnen MijnDeHeus.
L​ees meer​​ over de verbeteringen binnen MijnDeHeus op deze pagina​

Inloggen

 
   
Wachtwoord vergeten?  

Nog geen gebruikersnaam? Vraag direct aan:

​​​​​​​​​​Vanuit uw persoonlijke omgeving kunt u online 7 dagen in de week, 24 uur per dag, op een makkelijke, snelle en veilige manier onze diervoederproducten bestellen.

Mijn De Heus is beschikbaar voor alle zakelijke klanten en partners van De Heus, die rechtstreeks bij De Heus bestellen en door De Heus gefactureerd worden.

Via de knop 'Uitleg MijnDeHeus.nl' worden de verschillende handelingen van het aanvragen en internetnet bestellen stuk voor stuk omschreven. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met één van onze medewerkers (telefoon 0318 675 430), die u graag verder helpen.​​​​​​​​​​​

© 2016 De Heus. All rights reserved. | Disclaimer | Colofon | Sitemap | Pers & Media